Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Wimbledon: Halep continuă parcursul de regularitateAFP / Mediafax Foto
05 Iul 2017

Wimbledon: Halep continuă parcursul de regularitate

După ce în primul tur a trecut fără probleme în două seturi de neozeelandeza Marina Erakovic, Simona Halep a câștigat în minim de seturi și în turul secund al probei de simplu în care a întâlnit-o pe brazilianca Beatriz Hadad Maia, locul 97 WTA.

Spre deosebire de partida de luni, însă, jocul a fost mult mai strâns și constănțeanca a trebuit să joace la un nivel superior pentru a trece cu 7-5, 6-3 după aproximativ o oră și jumătate de joc pe terenul 1.

Brazilianca a început în forță și a obligat-o pe Simona să revină de la 0-3 și să o egaleze, având apoi șansa de a servi pentru set la 5-3 după un break alb. Campioana noastră și-a păstrat sângele rece și a reușit să rupă din nou serviciul adversarei deschizând o serie de patru ghemuri ce au ajutat-o să câștige primul set.

Nota de echilibru a persistat în prima jumătate a actului secund, când Simona a înclinat balanța în favoarea sa cu break alb în ghemul 7 și i-a mai oferit șansa braziliencei de a mai câștiga un singur punct până la finalul partidei.

În turul următor, ea o va avea ca adversară vineri pe Shuai Peng, chinezoaica clasată pe locul 37 WTA, cele două urmând a se afla la prima lor partidă în circuit.

Alte știri din Tenis de câmp