Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Wimbledon: Halep câștigă duelul cu BuzărnescuRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
03 Iul 2019

Wimbledon: Halep câștigă duelul cu Buzărnescu

Simona Halep s-a impus la capătul unei partide de trei seturi în fața Mihaelei Buzărnescu în turul secund al tabloului de simplu de la Wimbledon.

Constănțeanca a câștigat cu 6-3, 4-6, 6-2 primul său meci într-un turneu de mare șlem contra colegei sale de echipă de Fed Cup, partidă în care ambele jucătoare au trecut la cârma jocului.

Primul set, cu 6 break-uri din 9 ghemuri, a fost controlat de Simona de la 3-3, apoi Mihaela a crescut nivelul de agresivitate în actul secund și a pus-o în dificultate pe fosta lideră mondială, împingând partida în decisiv. Aici Simona a pornit mai bine, s-a detașat la 3-0 cu break, apoi a replicat imediat după ce Mihaela a făcut break-ul pentru 3-2 și a închis partida cu două ghemuri câștigate la zero.

A fost un meci spectaculos întins pe durata a aproape două ore ce i-a deschis calea Simonei către turul al treilea în care o va întâlni pe Viktoria Azarenka, jucătoarea din Belarus ocupând în prezent locul 40 WTA. Mihaela părăsește proba de simplu cu 70 de puncte de clasament și un cec în valoare de 72.000 lire sterline.

Alte știri din Tenis de câmp