Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Wimbledon: Fără românce la dubluBogdan Iordache / Mediafax Foto
04 Iul 2015

Wimbledon: Fără românce la dublu

După o zi deschisă de victoria Monicăi Niculescu la simplu, programul româncelor a continuat cu meciurile de dublu. Reintrată pe teren după pauza minimă de două ore, Monica și ucraineanca Olga Savchuk au jucat în turul 2 cu perechea cap de serie numărul 4 a tabloului, formată de unguroaica Timea Babos și franțuzoaica Kristina Mladenovic. Favoritele s-au impus în 80 de minute cu 6-4, 6-4, astfel încât Monica rămâne în competiție numai în proba de simplu.

Tot cu o înfrângere pentru reprezentanta României s-a terminat și partida dintre Irina Begu și spanioloaica Lara Arruabarrena și perechea formată de australiencele Jarmila Gajdosova/Ajla Tomljanovic. Disputată în paralel cu cea a Monicăi și Olgăi, partida Irinei și Larei s-a încheiat cu același scor – 6-4, 6-4 – în favoarea adversarelor, după 70 de minute. Pentru participarea în turul 2 al probei de dublu, Monica și Irina obțin câte 130 de puncte de clasament și vor împărți cu partenerele lor cecuri în valoare de 13.750 lire sterline.

Alte știri din Tenis de câmp