Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Wimbledon: Eliminări la dublu masculinAFP / Mediafax Foto
05 Iul 2017

Wimbledon: Eliminări la dublu masculin

Ambii români care au disputat astăzi partide în proba de dublu masculin au ieșit învinși de pe terenurile pe care au jucat. Horia Tecău și partenerul său Jean-Julien Rojer, perechea cap de serie numărul 9, au jucat contra perechii australiene formate din Thanasi Kokkinakis şi Jordan Thompson, beneficiari ai unui wild card. Outsider-ii s-au impus cu un scor mai rar întâlnit, în trei seturi identice – 7-6 (4), 7-6 (4), 7-6 (4) – după două ore și 48 de minute, semnând astfel pe terenul numărul 10 al complexului una dintre surprizele zilei. În cele trei seturi nu s-a înregistrat niciun break, diferența făcându-se la minibreak-uri, iar Horia și Juls părăsesc proba de dublu doar cu un cec comun în valoare de 10.750 lire sterline.

Tot în trei seturi a fost eliminat și Marius Copil, arădeanul făcând pereche cu spaniolul Fernando Verdasco. Cei doi au avut un joc greu contra favoriților numărul 7, sud-africanul Raven Klaasen şi americanul Rajeev Ram, care s-au impus cu 6-3, 6-4, 6-4 în o oră și 20 de minute.

Așadar, în competiția de dublu rămânem cu un singur reprezentant, Florin Mergea. Craioveanul și Aisam-Ul-Haq Qureshi vor întâlni mâine în calitate de favoriți numărul 14 ai tabloului pe slovacul Martin Klizan și rusul Dmitry Tursunov.

Alte știri din Tenis de câmp