Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Wimbledon: Dublă deziluzie la dublu mixtMircea Rosca / SportPictures.eu
09 Iul 2018

Wimbledon: Dublă deziluzie la dublu mixt

Ambele jucătoare tricolore angrenate în proba de dublu mixt au fost eliminate în turul 2 al competiției.

Într-un meci disputat pe terenul 3 al All England Lawn Tennis & Croquet Club, Mihaela Buzărnescu și polonezul Marcin Matkowski au pierdut la mare luptă meciul disputat împotriva favoriților numărul 16 ai tabloului, britanica Heather Watson și finlandezul Henri Kontinen. Condus la seturi, dublul româno-polonez l-a câștigat în ultimă instanță pe cel de-al doilea și au menținut echilibrul în decisiv, dar au fost nevoiți să cedeze break-ul decisiv în ultimul ghem al partidei încheiată după o oră și 47 de minute cu scorul de 6-2, 5-7, 7-5 pentru Kontinen și Watson.

După o victorie la limită în primul tur, Raluca Olaru și francezul Fabrice Martin au cedat în minim de seturi, scor 2-6, 4-6 partida în care au întâlnit perechea cap de serie numărul 5, formată din taiwaneza Hao-Ching Chan și croatul Nikola Mektic. Mihaela și Raluca vor împărți cu partenerii lor câte un cec în valoare de 3.250 de lire sterline.

Alte știri din Tenis de câmp