Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Wimbledon: Dramă pe terenul 17Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
10 Iul 2017

Wimbledon: Dramă pe terenul 17

Pe unul dintre terenurile cele mai expuse afluxului de vizitatori, situat aproape de intrarea principală în complexul All England Tennis & Croquet Club și între arenele ce găzduiesc ”centralul” și terenul numărul 1, s-a derulat astăzi o dramă în cinci acte în urma căreia, după aproape trei ore și jumătate de joc, Florin Mergea și Aisam-Ul-Haq Qureshi au ieșit din scena acestei ediții a turneului de mare șlem. Cei doi, favoriți numărul 14 ai tabloului de dublu, au cedat în optimile competiției după ce au condus cu 2-0 la seturi perechea cap de serie numărul 4 formată din polonezul Lukas Kubot și brazilianul Marcelo Melo.

După un start de meci în care au fost mai dinamici și mai prezenți în joc în momentele decisive decât adversarii lor, Florin și Aisam păreau că se îndreaptă către o victorie în minim de seturi, însă Kubot-Melo au schimbat registrul de joc odată cu intrarea în setul al treilea și au impus un ritm sufocant. Un set facil, câștigat la 1, în care perechea româno-pakistaneză a câștigat în total 14 puncte, a fost urmat de unul în care s-a restabilit nota de echilibru și fiecare parte și-a câștigat serviciul până la scorul de 4-4. Kubot și Melo au reușit în cele din urmă să facă break-ul în ghemul 9 după ce au contestat în mod susținut lansările lui Florin și Aisam, apoi au trimis partida în decisiv după ce au închis simplu setul pe propria lansare. Jocul aspru la retur al perechii polono-braziliene a avut din nou câștig de cauză în decisiv și de la 2-2 cu două break-uri consecutive cei doi au pus capăt partidei cu scorul de 6-7 (3), 4-6, 6-1, 6-4, 6-2 și au determinat ieșirea din competiție a singurului tenismen român rămas în concurs.

Așadar, Florin și Aisam părăsesc Londra cu o zestre de câte 180 de puncte de clasament și un cec comun în valoare de 26.500 de lire sterline.

Alte știri din Tenis de câmp