Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Wimbledon: Două victorii, două surprize provocate de românceAFP / Mediafax Foto
02 Iul 2018

Wimbledon: Două victorii, două surprize provocate de românce

Prima zi a turneului de la Wimbledon a adus în teren cinci dintre cele 8 jucătoare tricolore. Primele două au evoluat în sesiunea de prânz a zilei, ambele încheind cu succes partidele disputate și înregistrând surprize notabile.

Pe terenul numărul 6 al complexului din Church Road, Alexandra Dulgheru, locul 141 WTA, a avut o revenire extraordinară în fața cehoaicei Kristyna Pliskova, locul 77 WTA, pe care a depășit-o după o oră și 45 de minute cu scorul de 6-4, 1-6, 6-2 și în turul secund va avea parte de o întâlnire de gradul III cu Venus Williams, favorita numărul 9 a tabloului.

Cea de-a doua surpriză a fost furnizată de Sorana Cîrstea, locul 51 WTA, într-un meci disputat pe terenul numărul 11, contra favoritei numărul 19, slovaca Magdanela Rybarikova. Târgovișteanca s-a impus cu 7-5, 6-3 după o oră și jumătate după ce a revenit fantastic de la 3-5 în primul set și a făcut diferența de la 3-3 în setul 2. Importanta victorie poate fi dublată în turul secund de una în fața unei jucătoare venită din calificări, rusoaica Evgeniya Rodina clasată pe locul 120 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp