Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Wimbledon: Doar Monica merge mai departe la dubluCosmin Iftode / SportPictures.eu
05 Iul 2017

Wimbledon: Doar Monica merge mai departe la dublu

Din cele patru jucătoare românce angrenate în proba de dublu feminin, doar Monica Niculescu a obținut calificarea în turul secund al competiției. Alături de taiwaneza Hao-Ching Chan, Monica este creditată ca favorită numărul 9 a tabloului de dublu, și din această postură le-au întâlnit astăzi pe Raluca Olaru și paraguayana Veronica Cepede-Royg. După un joc de trei seturi ce a durat o oră și 46 de minute și disputat pe terenul numărul 4 al complexului londonez, Monica și partenera sa și-au impus statutul de favorite și au terminat învingătoare cu scorul de 6-4, 3-6, 6-1.

Ele avansează în faza șaisprezecimilor de finală, acolo unde le vor întâlni pe învingătoarele partidei ce opune perechile Ipek Soylu (Turcia)/Varatchaya Wongteanchai (Tailanda) și Mandy Minella (Luxemburg)/Anastasija Sevastova (Letonia).

Cealaltă partidă cu participare românească, în care Sorana Cîrstea și Irina Begu ar fi trebuit să lupte împotriva dublului Oceane Dodin (Franța)/Tatjana Maria (Germania), s-a anulat din cauza retragerii din competiție a fetelor noastre.

Alte știri din Tenis de câmp