Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Wimbledon: Copil trece în turul 2 al calificărilorAFP / Mediafax Foto
22 Iun 2015

Wimbledon: Copil trece în turul 2 al calificărilor

Astăzi au demarat calificările celui de-al treilea turneu de mare șlem al anului. Pe iarba de la Wimbledon au intrat primii băieții, între ei aflându-se și reprezentanți ai tricolorului. Marius Copil a fost cel care a deschis spectacolul și a obținut victoria în meciul cu americanul Jason Jung, clasat pe locul 209 ATP. Compatriotul nostru, ocupant al poziției 186 în clasamentul jucătorilor profesioniști, a învins după 85 de minute de joc cu scorul 6-3, 7-6 (4) și îl va întâlni în turul 2 pe francezul Vincent Millot, locul 213 ATP, cel care l-a eliminat pe principalul favorit al calificărilor, belgianul Kimmer Coppejans, locul 97 ATP.

Pe un alt teren al complexului londonez, Adrian Ungur a fost învins de germanul Dustin Brown, locul 102 ATP, după un meci-fulger ce a durat 36 de minute, scorul fiind 6-1, 6-2.

Amânat din cauza întunericului, meciul lui Victor Hănescu cu georgianul Nikoloz Basilashvili, locul 153 ATP, se va disputa mîine.

Alte știri din Tenis de câmp