Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Wimbledon: Copil este eliminat în proba de simpluMircea Rosca / SportPictures.eu
03 Iul 2018

Wimbledon: Copil este eliminat în proba de simplu

Singurul tenismen român prezent pe tabloul de simplu, Marius Copil, a avut parte de o tragere la sorți mai puțin norocoasă, adversar în primul tur fiindu-i olandezul Robin Haase, locul 43 ATP. Chiar dacă nu are un istoric impresionant al participării la Wimbledon cu o singură prezență în turul 3 în 2011, Haase este un jucător cu experiență importantă la cei 31 de ani ai săi, experiență pusă în valoare în partida disputată pe terenul numărul 5 al complexului All England Lawn Tennis & Croquet Club.

Jucătorul batav s-a impus cu scorul de 7-6 (0), 7-5, 4-6, 7-6 (4) în fața arădeanului clasat pe locul 94 ATP, care a avut o perioadă bună de joc și a fost aproape de dublu break în setul al patrulea. Marius a avut patru mingi de 4-1, dar olandezul a trecut peste momentul dificil și după hold a reușit break-ul ce l-a echilibrat în set. Ca și în primul act al partidei, Haase a dominat tiebreak-ul și s-a distanțat la 5-1, revenirea până la 5-4 a compatriotului nostru fiind contracarată imediat cu punctele decisive ale victoriei făcute pe serviciul arădeanului.

Așadar, Marius nu poate depăși nici la această ediție primul tur al competiției și își încheie participarea în proba de simplu cu 10 puncte de clasament și un cec în valoare de 39.000 de lire sterline. El va mai juca pe terenurile de la Wimbledon în proba de dublu, unde face pereche cu grecul Stefanos Tsitsipas și îi va înfrunta în primul tur pe brazilianul Marcelo Demoliner și mexicanul Santiago Gonzalez.

Alte știri din Tenis de câmp