Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Wimbledon: Cîrstea, victorie de moralAFP / Mediafax Foto
04 Iul 2017

Wimbledon: Cîrstea, victorie de moral

Sorana Cîrstea a repurtat o victorie importantă în fața olandezei Kiki Bertens, locul 24 WTA și favorita numărul 23 a tabloului de simplu, și se alătură colegelor ei de Fed Cup care s-au calificat ieri în bloc în turul secund al competiției londoneze. Tricolora clasată pe locul 63 WTA s-a impus cu 7-6 (4), 7-5 după un joc ce s-a întins pe durata a aproape 110 minute.

După un start de meci mai puțin fast, târgovișteanca a avut o revenire importantă de la 2-5 până la 6-5 și apoi a controlat tiebreak-ul pentru a-și trece în cont primul set. În actul secund s-a mers cap la cap, fiecare combatantă reușind hold-ul până când Sorana a rupt echilibrul în ghemul 9, însă nu a putut închide partida pe propriul serviciu și a trebuit să lupte încă două ghemuri.

O victorie importantă, care îi dă un moral bun jucătoarei pregătite de Marius Comănescu, care în turul secund o va întâlni pe Bethanie Mattek-Sands, americanca clasată pe locul 103 WTA fiind beneficiară a unui wild card.

Alte știri din Tenis de câmp