Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Wimbledon: Calificare tristăAFP / Mediafax Foto
06 Iul 2017

Wimbledon: Calificare tristă

Sorana Cîrstea avansează în turul al treilea al probei de simplu de la Wimbledon după un meci de calitate terminat brusc în startul decisivului din cauza unei accidentări dure, rar întâlnite la un jucător de tenis.

Bethanie Mattek-Sands, americanca clasată pe locul 103 WTA beneficiară a unui wild card, a fost cea care a suferit o dislocare a genunchiului piciorului drept la scorul de 4-6, 7-6 (4) și 40-15 pe serviciul Soranei în primul ghem al setului decisiv.

Un meci disputat, strâns, a oferit spectatorilor prezenți în tribunele terenului numărul 17 un spectacol de mai bine de două ore ce putea continua cu un decisiv pe muchie de cuțit, însă o decizie a americancei de a avansa la fileu pe o minge trimisă lung în terenul compatrioatei noastre a generat nefericitul accident. Strigătele ei de durere imediat după ce a căzut au creat un val de emoție în tribune, dar în special pentru Sorana, adversară, dar și prietenă în afara terenului cu simpatica și excentrica jucătoare cunoscută în special pentru prestațiile din probele de dublu. Să nu uităm că Bethanie și Horia Tecău au câștigat titlul de dublu mixt la Australian Open în 2012.

Târgovișteanca avansează astfel în turul al treilea, egalându-și performanța din 2009 și 2012, unde o va întâlni pe a 14-a favorită a tabloului, spanioloaica Garbine Muguruza.

Alte știri din Tenis de câmp