Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Wimbledon: Begu și Olaru pierd în primul turSilvia Ilie / Mediafax Foto
02 Iul 2016

Wimbledon: Begu și Olaru pierd în primul tur

Ultimul meci al zilei în care au fost angrenați jucători români s-a disputat pe terenul 14 al All England Lawn Tennis Club. Într-o partidă contând pentru primul tur al probei de dublu feminin, Irina Begu și Raluca Olaru au făcut echipă și au luptat împotriva perechii formate din olandeza Kiki Bertens și suedeza Johanna Larsson, pereche cotată cu favorită numărul 16. Victoria a fost tranșată de adversarele compatrioatelor noastre cu scorul 6-3, 6-4 după puțin mai mult de o oră de joc.

Primul set a fost adjudecat de Bertens / Larsson grație unui break obținut în ghemul 6, de altfel singurul al primului act. Irina și Raluca au pornit mai bine în setul secund și s-au distanțat cu un break la 3-0, însă adversarele au recuperat imediat și după ce au egalat la 3 au făcut un break alb în ghemul 9, apoi au închis partida tot cu un ghem la 0.

În urma prezenței pe tabloul principal, compatrioatele noastre primesc câte 10 puncte de clasament și împart un cec în valoare de 9.250 de lire sterline.

Alte știri din Tenis de câmp