Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Wimbledon: Begu și Buzărnescu cedează în decisivMircea Rosca / SportPictures.eu
11 Iul 2018

Wimbledon: Begu și Buzărnescu cedează în decisiv

Sfertul de finală jucat de Mihaela Buzărnescu și Irina Begu în proba de dublu contra perechii cap de serie numărul 12, formată din americanca Nicole Melichar și veterana cehoaică Kveta Peschke, a fost unul foarte disputat și întins pe trei seturi.

Două ore și 2 minute a durat disputa de pe terenul numărul 3, care a început bine pentru românce, favoritele numărul 15 ale tabloului reușind break-ul în ghemul 12 și să tranșeze primul set în favoarea lor. Lucrurile au stat cu totul altfel în seturile următoare, în care Melichar și Peske au rupt echilibrul în prima parte a seturilor și au conservat avantajul până la final, câștigând cu scorul de 5-7, 6-4, 6-4.

Mihaela și Irina părăsesc cu fruntea sus turneul și pot considera că au făcut un pas important în direcția consolidării unui dublu de succes ca o confirmare a rezultatelor obținute împreună în urmă cu peste 5 ani. Ele primesc un cec comun în valoare de 56.000 de lire sterline și câte 430 de puncte de clasament ce o aduc pe Irina pe locul 26 în clasamentul probei de dublu, la numai un loc distanță de cea mai bună clasare a carierei, iar pe Mihaela pe locul 32, o nouă cea mai bună clasare, la un loc în urma Monicăi Niculescu.

Alte știri din Tenis de câmp