Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Wimbledon: Begu aduce prima victorie a românilor pe tablourile principaleRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
28 Iun 2021

Wimbledon: Begu aduce prima victorie a românilor pe tablourile principale

Sub capriciile ploii, prima zi a tablourilor principale de la Wimbledon a adus pe terenurile sale două jucătoare tricolore.

Venită din calificări, Monica Niculescu (191 WTA) nu a putut da o replică consistentă în partida cu Aryna Sabalenka (Belarus, 4 WTA), favorita numărul 2 a tabloului impunându-se cu scorul de 6-1, 6-4 după aproximativ o oră și un sfert în primul meci disputat pe terenul numărul 1. Monica părăsește turneul de simplu cu 50 de puncte de clasament și un cec în valoare de 48.000 lire sterline.

Începută cu aproape 6 ore întârziere față de ora programată, partida de pe terenul nr. 11 dintre Irina Begu (79 WTA) și americanca Katie Volynets (199 WTA), jucătoare venită din calificări, s-a încheiat cu victoria compatrioatei noastre în două seturi, scor 6-4, 7-5, după o oră și 39 de minute. În turul secund, Irina va juca împotriva învingătoarei din partida Petra Martic (Croația, 30 WTA, fav. 26) - Varvara Gracheva (Rusia, 90 WTA).

Marți vor intra în arenă alte trei combatante din proba de simplu, Mihaela Buzărnescu (160 WTA) urmând să deschidă ziua pe terenul nr. 3 contra americancei Venus Williams (111 WTA), Sorana Cîrstea (45 WTA) va juca în al patrulea meci de pe terenul nr. 17, adversară fiindu-i britanica Samantha Murray Sharan, locul 225 WTA şi beneficiara unui wild card, iar pe terenul nr. 11 ziua va fi închisă de partida ce le opune pe Patricia Ţig (63 WTA) și favorita 31, rusoaica Daria Kasatkina (35 WTA). Ana Bogdan (92 WTA) urmează a juca miercuri împotriva favoritei 16, rusoaica Anastasia Pavliucenkova (19 WTA), partida nefiind prinsă în ordinea de joc a zilei de marți.

Alte știri din Tenis de câmp