Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal american
Warriors s-a impus la MăgureleSportPictures.eu
27 Mai 2014

Warriors s-a impus la Măgurele

Etapa a doua a conferinței sud-estice din cadrul campionatului național de fotbal american a programat în acest week-end, un singur meci. În comuna prahoveană Măgurele s-a disputat jocul dintre Thunder Wolverines și Bucharest Warriors. Mai experimentați, oaspeții s-au impus categoric cu 78-0, într-un meci fără istoric, așa cum recomandă și rezultatul înregistrat.

Bucharest Warriors a ajuns la două victorii și mai are de jucat peste două săptămâni în derby-ul Capitalei, contra celor de la Bucharest Rebels. 

Celălalt meci al etapei, Bucharest Predators - Bucharest Rebels, nu s-a mai disputat, deoarece echipa Predators a fost exclusă pe perioadă nedeterminată din competițiile interne. Această decizie a venit în urma comportamentului nesportiv al unor componenți de la Predators, în primul meci al actualului sezon, pierdut în fața lui Warriors. 

În consecință, toate partidele în care era implicată Predators, se omologhează cu scorul de 1-0 la masa verde, în faoarea adversarei. 

Alte știri din Fotbal american