Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Indian Wells: Ziua victoriilorDan Tautan / Mediafax Foto
12 Mar 2016

WTA Indian Wells: Ziua victoriilor

Rămase singurele românce de pe tabloul principal de simplu al BNP Paribas Open, Simona Halep și Monica Niculescu au intrat în luptă direct în turul 2 ca urmare a statutului de cap de serie pe care îl dețin și l-au onorat cu prisosință prin prestațiile lor de noaptea trecută.

Simona nu a făcut nicio concesie Vaniei King, americanca clasată pe locul 202 WTA petrecând pe terenul central numai 55 de minute, la finalul cărora a ieșit învinsă cu 6-1, 6-1. În turul 3 Simona o va întâlni pe rusoaica Ekaterina Makarova, locul 32 WTA, scorul întâlnirilor directe fiind 2-1 în favoarea campioanei noastre.

Ceva mai mult de muncă a avut Monica Niculescu pe terenul 4, unde britanica Heather Watson, locul 53 WTA, a cedat abia în setul decisiv. Aproape două ore și un sfert i-au fost necesare Monicăi ca să treacă cu scorul de 6-4, 2-6, 6-2 de cea care o învinsese în debutul de sezon, la Hobart, în singura întâlnire dintre ele. Watson a avut o serie de 7 ghemuri consecutive cu care a câștigat setul 2 și s-a detașat la 2-0 în decisiv, dar Monica a reușit la rândul ei seria perfectă și merge acum în șaisprezecimile de finală. Aici o va avea ca adversară pe Agnieszka Radwanska, poloneza de pe locul 3 WTA cu care are negativ 1-2, ultima întâlnire având loc la Doha în urmă cu trei săptămâni și fiind câștigată de Radwanska.

Alte știri din Tenis de câmp