Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Wuhan: Victorie în primul tur la dubluCosmin Iftode / SportPictures.eu
29 Sep 2015

WTA Wuhan: Victorie în primul tur la dublu

Deși au pus capăt participării în proba de simplu a turneului Dongfeng Motor Wuhan Open, Irina Begu și Monica Niculescu își continuă prestațiile în proba de dublu, acolo unde formează o pereche de succes.

Cele două au disputat astăzi partida din primul tur contra chinezoaicelor Yi-Fan Xu și Saisai Zheng, de care au trecut la mare luptă, în supertiebreak cu scorul 5-7, 7-6 (3), 10-8. După ce au pierdut primul set cedând serviciul în ghemul 11, situația s-a repetat în setul secund însă tricolorele au reușit să facă rebreak-ul pentru a împinge decizia în tiebreak. După ce l-au adjudecat, au pornit bine în supertiebreak, dar s-au văzut egalate la 6. Un nou minibreak le-a adus la 9-6 și au reușit să închidă partida pe propriul serviciu.

Pentru ele urmează acum partida cu favoritele numărul 3, perechea formată din franțuzoaica Caroline Garcia și slovena Katarina Srebotnik, cele care datorită statutului de cap de serie nu au jucat în primul tur.

Alte știri din Tenis de câmp