Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Wuhan: Una din trei în finala calificărilorAlexandru Dobre / Mediafax Foto
21 Sep 2018

WTA Wuhan: Una din trei în finala calificărilor

Doar o jucătoare dintre cele trei românce aliniate la startul calificărilor Dongfeng Motor Wuhan Open a făcut pasul în faza finală a tabloului. Pentru ultimele opt locuri de pe tabloul de simplu al turneului de categoria Premier 5 cu premii în valoare de 2.746.000 USD s-au înscris în concurs Sorana Cîrstea, Monica Niculescu și Ana Bogdan, dintre ele doar slătineanca reușind să se impună în primul tur al calificărilor.

În meciul disputat împotriva chinezoaicei Fangzhou Liu, locul 146 WTA, Niculescu a avut nevoie de o oră și jumătate pentru a se impune cu 6-2, 6-3 și în meciul decisiv o va întâlni mâine pe americanca Sofia Kenin, locul 62 WTA.

Sorana Cîrstea, locul 52 WTA, a pierdut la mare luptă partida disputată contra americancei Nicole Gibbs, locul 129 WTA, scor 4-6, 5-7, în timp ce Ana Bogdan, locul 80 WTA, a cedat în set decisiv, scor 6-2, 3-6, 2-6, în meciul în care a avut-o ca adversară pe chinezoaica Ying-Ying Duan, locul 120 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp