Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Wuhan: Înfrângere cu zâmbetul pe buzeOvidiu Iordachi / Mediafax Foto
03 Oct 2015

WTA Wuhan: Înfrângere cu zâmbetul pe buze

O înfrângere în finală în fața celor mai bune jucătoare ale lumii în proba de dublu nu poate fi privită ca o contraperformanță. Dimpotrivă, parcursul Irinei Begu și Monicăi Niculescu pe tabloul turneului Dongfeng Motor Wuhan Open, turneu de categoria Premier 5, a fost unul de excepție și constituie încă un pas în consolidarea unei perechi ce poate fi o prezență constantă în fazele finale ale turneelor de mare șlem.

În finala de astăzi contra elvețiencei Martina Hingis și indiencei Sania Mirza, Irina și Monica au arătat că nu resimt presiunea unui meci de anvergură și au știut să se bucure de momentele de tenis de înaltă clasă în care au fost implicate.

Chiar dacă au pierdut cu 6-2, 6-3, cele două românce au știut să se simtă bine pe teren și au primit câte 585 de puncte de clasament ce le vor propulsa semnificativ în ierarhia de dublu, la care se adaugă un cec de 65.930 USD.

Alte știri din Tenis de câmp