Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Wuhan: Doar Simona în turul 3AFP / Mediafax Foto
29 Sep 2015

WTA Wuhan: Doar Simona în turul 3

Două meciuri tari și unul simplu pentru fetele noastre rămase în cursă la Dongfeng Motor Wuhan Open. Monica Niculescu și Irina Begu au avut parte de adversare de calibru și, din păcate, a trebuit să se recunoască învinse în întâlnirile cu spanioloaica Carla Suarez-Navarro (10 WTA), respectiv italianca Roberta Vinci (18 WTA).

Monica a pornit bine jocul și și-a adjudecat primul set, însă Suarez-Navarro a revenit și a împins meciul în decisiv. Aici, după ce a cedat serviciul în ghemul 3 la capătul unui ghem-maraton, Monica a revenit și a preluat conducerea cu 4-3. Atunci, însă, a fost rândul spanioloaicei să lege trei ghemuri consecutive, închizând partida după două ore și 40 de minute cu 5-7, 6-3, 6-4.

Într-o altă partidă, Irina, venită după o săptămână încărcată, a dat piept cu finalista de la US Open. Roberta Vinci a fost mai lucidă pe finalul celor două seturi disputate și după 100 de minute și-a apropiat victoria cu 6-3, 6-4. Astfel, Monica și Irina părăsesc turneul cu câte 60 de puncte și cecuri în valoare de 13.335 USD.

Singura care merge mai departe este Simona Halep, cea care a învins-o fără drept de apel pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova (32 WTA). După 65 de minute de joc Simona saluta publicul în dreptul unei tabele pe care era afișat scorul 6-2, 6-1. Pavlyuchenkova a fost paralizată de jocul Simonei, care și-a trecut în cont a patruzecea victorie pe hard a sezonului, fiind astfel cea mai prolifică jucătoare din circuit pe această suprafață.

Ea o va întâlni în turul 3 pe britanica Johanna Konta, locul 66 WTA, care a beneficiat de abandonul belarusei Victoria Azarenka din cauza unei probleme la coapsa piciorului stâng.

Alte știri din Tenis de câmp