Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Wimbledon: Numai Mitu merge mai departeAFP / Mediafax Foto
21 Iun 2016

WTA Wimbledon: Numai Mitu merge mai departe

În partea a doua a zilei de astăzi pe terenurile The All England Lawn Tennis Club au intrat în luptă tenismenele, printre ele numărându-se și Andreea Mitu, locul 160 WTA, și Ana Bogdan, 141 WTA.

Andreea a trecut nu fără probleme de germanca Anne Schaefer, locul 222 WTA. După aproape o oră și jumătate de joc, compatrioata noastră s-a impus cu 6-4, 6-2 și o va întâlni în turul 2 pe favorita numărul 11, rusoaica Irina Khromacheva, locul 123 WTA, cele două aflându-se la prima întâlnire în circuit.

Cealaltă reprezentantă a tricolorului în calificări, Ana Bogdan, a pierdut la capătul unei partide de aproape două ore în fața luxemburghezei Mandy Minella, ocupantă a poziţiei 128 în ierarhia WTA și cap de serie numărul 17. Favorita hârtiei s-a impus cu 4-6, 7-6 (3), 6-1 după ce compatrioata noastră a avut 5-3, apoi 5-4 cu serviciul și 6-5 cu serviciul în setul secund.

Din păcate pentru Ana, ea părăsește turneul după o ședere foarte scurtă și primește pentru participare un cec de 4.865 USD.

Alte știri din Tenis de câmp