Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Wimbledon: Dulgheru și Ruse, la un pas de tabloul principalRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
27 Iun 2018

WTA Wimbledon: Dulgheru și Ruse, la un pas de tabloul principal

Performanță remarcabilă pentru jucătoarele tricolore rămase în luptă în calificările de la Wimbledon. Alexandra Dulgheru își continuă parcursul și a ajuns în finala calificărilor după ce a trecut în set decisiv, scor 7-5, 3-6, 6-2 de chinezoaica Jing-Jing Lu, locul 181 WTA. Compatrioata noastră clasată pe locul 126 WTA și favorită numărul 16 a tabloului va lupta în meciul decisiv pentru ocuparea unui loc pe tabloul principal cu principala favorită, slovena Tamara Zidansek, locul 96 WTA.

Gabriela Ruse, locul 195 WTA, a provocat surpriza eliminând la mare luptă capul de serie numărul 13, australianca Arina Rodionova, locul 122 WTA, scorul înregistrat pe terenul 14 după două ore și jumătate de joc fiind 5-7, 6-4, 6-4 în favoarea ambițioasei jucătoare tricolore. Cu 6 ași, un joc agresiv cu 21 de puncte făcute din 32 veniri la fileu și un scor la puncte de 100-99, Gabriela confirmă forma bună și are o mare șansă de a juca pentru prima dată pe un tablou principal de mare șlem din moment ce în finala calificărilor o va întâlni pe austriaca Barbara Haas, locul 214 WTA.

Din păcate, cea de-a treia româncă angrenată în semifinalele calificărilor, Irina Bara, locul 155 WTA, a fost învinsă în două seturi cu 6-3, 6-4 de elvețianca Conny Perrin, locul 164 WTA. Irina primește 20 de puncte de clasament și un cec în valoare de 9.750 lire sterline.

Alte știri din Tenis de câmp