Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Washington: Țig deschide seria victoriilorRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
01 Aug 2017

WTA Washington: Țig deschide seria victoriilor

Patricia Țig deschide seria victoriilor românești de la Citi Open, turneu WTA International cu premii în valoare de 226.750 USD ce se dispută în paralel cu competiția masculină. Gălățeanca a obținut succesul în proba de dublu în care evoluează împreună cu uzbeka Nigina Abduraimova, cele două trecând cu 6-1, 6-4 de americancele Skylar Morton și Alana Smith, beneficiarele unui wild card.

În turul secund, cel al sferturilor de finală, perechea româno-uzbekă va juca cu cea învingătoare a disputei dintre favoritele numărul 3, Mariana Duque-Mariño (Columbia)/María Irigoyen (Argentina), și cea formată din Eugenie Bouchard (Canada) și Sloane Stephens (SUA).

În această noapte se vor juca toate cele trei meciuri de simplu ale fetelor noastre. Simona Halep o va întâlni pe Sloane Stephens (957 WTA), beneficiară a unui wild card, Patricia Țig (134 WTA) pe Heather Watson (Marea Britanie, 75 WTA), iar Monica Niculescu (59 WTA) pe Nao Hibino (Japonia, 72 WTA).

Alte știri din Tenis de câmp