Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Washington: Româncele ies in corporeAlexandru Dobre / Mediafax Foto
05 Aug 2017

WTA Washington: Româncele ies in corpore

Organizatorii turneului Citi Open au programat pentru a treia oară partida principalei favorite a tabloului de simplu în deschiderea zilei, la ora locală 14:00, într-o căldură greu de suportat în special la nivelul terenului. Dacă în precedentele dăți Simona Halep a dus pînă la capăt partidele, cea de-a doua cu set decisiv, ieri constănțeanca a fost nevoită să renunțe la joc după ce rusoaica Ekaterina Makarova, ocupantă a locului 58 WTA, conducea cu 2-6, 6-3, 1-0. Simona a ascultat sfatul antrenorului său, Darren Cahill transmițându-i la sesiunea de on court coaching dinaintea setului 3 că trebuie să renunțe dacă simte că îi este afectată puternic condiția fizică.

Nici Monica Niculescu nu a făcut pasul către semifinale, ea fiind învinsă de germanca Julia Goerges, locul 40 WTA, cu scorul de 6-3, 6-4. Slătineanca a pus capăt prezenței sale și în proba de dublu, alături de indianca Sania Mirza pierzând cu semifinala disputată contra perechii Eugenie Bouchard (Canada)/Sloane Stephens (SUA), cele care beneficiaseră în sferturi de abandonul Patriciei Țig și al Niginei Abduraim (Uzbekistan) la scorul de 6-2, 1-0. În partida din semifinală, perechea americano-canadiană s-a impus cu 1-6, 7-5, 10-8 după ce Monica și Sania reveniseră de la 3-8 la 8-8 în supertiebreak.

Alte știri din Tenis de câmp