Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Washington: Niculescu, victorie în stil propriuAP / Mediafax Foto
03 Aug 2017

WTA Washington: Niculescu, victorie în stil propriu

Cea de-a treia româncă prezentă pe tabloul principal de simplu de la Citi Open, turneu WTA International cu premii în valoare de 226.750 USD, a jucat noaptea trecută meciul său din primul tur. Monica Niculescu, locul 59 WTA, a oferit un spectacol de dramă celor prezenți pe terenul numărul 1 al complexului Rock Creek Tennis Center în partida în care adversară i-a fost japoneza Nao Hibino, ocupantă a locului 72 WTA.

În nota-i caracteristică, slătineanca a câștigat cu două break-uri avans primul set al partidei, apoi a căzut în cel de-al treilea în care după ce a fost condusă cu 4-0 a cedat cu 6-2. Drama s-a intensificat în decisiv, unde după ce a avut 3-0, compatrioata noastră s-a văzut nevoită să servească pentru a rămâne în meci la 3-5. Imediat după aceea, în ghemul 10 a reușit să rupă serviciul asiaticei și apoi să se distanțeze la 6-5 pe propriul serviciu. Scenariul rocambolesc a continuat și în tiebreak, unde de la 3-5 a revenit la 6-5, la fel ca în set, și apoi a convertit a treia minge de meci.

După mai bine de două ore și jumătate de joc, Monica s-a impus cu 6-3, 2-6, 7-6 (7) și joacă în această seară contra Patriciei Țig, după care ambele vor disputa partidele din turul secund al probei de dublu.

Alte știri din Tenis de câmp