Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Washington: Niculescu trece și ea în optimiCosmin Iftode / SportPictures.eu
04 Aug 2015

WTA Washington: Niculescu trece și ea în optimi

Monica Niculescu a avut un meci complicat cu Lara Arruabarrena, locul 73 WTA, în primul tur al turneului Citi Opern ce se desfășoară la Washington D.C. De un pic mai mult de două ore a avut nevoie compatrioata noastră pentru a o învinge pe spanioloaică, scorul fiind unul foarte strâns 7-5, 6-4.

Deși a pornit cu serviciul în primul set, Monica a fost nevoită să facă rebreak în ghemul 4 pentru a împiedica o detașare prematură pe tabelă a adversarei sale. Un nou break, de data aceasta alb, a adus-o pe Lara la conducere după ghemul 7, apoi Monica a servit pentru a rămâne în meci și a făcut-o cu succes, deschizând o serie de patru ghemuri ce i-au adus primul set.

Suita de ghemuri câștigate a continuat și în setul secund, stopată fiind de iberică cu un rebreak în ghemul 3. Lara a reușit din nou un ghem la primire în jocul cu numărul 7, însă spre deosebire de primul act Monica a replicat imediat și a închis partida.

Lauren Davis, locul 85 WTA, este adversara din optimi a compatrioatei noastre, americanca beneficiind de retragerea la scorul de 7-5, 2-1 în favoarea sa a favoritei numărul 8 a tabloului, jucătoarea din Kazahstan Zarina Diyas.

Alte știri din Tenis de câmp