Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Washington: Niculescu avansează doar la dubluMircea Rosca / SportPictures.eu
20 Iul 2016

WTA Washington: Niculescu avansează doar la dublu

Citi Open, turneu WTA International cu premii în valoare de 226.750 USD ce se desfășoară la Washington, are printre participante și o jucătoare din România. Monica Niculescu, coborâtă în ierarhie pe locul 61 ca urmare a problemelor medicale acuzate la București ce au împiedicat-o să își apere punctele câștigate anul trecut, s-a aliniat la startul ambelor probe.

În cea de simplu, slătineanca cotată ca a opta favorită a tabloului a fost nevoită să cedeze în două seturi după o oră și jumătate de joc în fața Christinei McHale, locul 63 WTA, care s-a impus cu scorul de 6-3, 6-4. Americanca conduce acum la scorul întâlnirilor directe cu 4-1, iar Monica primește un punct de clasament și un cec în valoare de 2.220 USD.

Tot în această noapte, Monica a disputat meciul din primul tur al probei de dublu, acolo unde face pereche cu belgianca Yanina Wickmayer. Cele două au luptat pentru un loc în sferturile de finală ale competiției contra dublului Ksenia Lykina (Rusia) / Emily Webley-Smith (Marea Britanie), de care au dispus în decisiv, scorul final al întâlnirii fiind 6-1, 5-7, 10-6.

În meciul următor Monica și Yanina le vor avea ca adversare pe americancele Sanaz Marand și Jessica Pegula.

Alte știri din Tenis de câmp