Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Washington: Fără românce în semifinaleCosmin Iftode / SportPictures.eu
08 Aug 2015

WTA Washington: Fără românce în semifinale

Turneul Citi Open continuă fără românce după ce ambele reprezentante ale tricolorului au părăsit competiția de simplu în faza sferturilor de finală. Irina Begu a avut un meci complicat cu principala favorită a tabloului, rusoaica Ekaterina Makarova, locul 12 WTA, în fața căreia a cedat după 100 de minute cu scorul 4-6, 6-2, 1-6. Un prim set echilibrat a fost încheiat cu un break alb al rusoaicei, iar startul actului secund lăsa să se vadă o superioritate a Makarovei. Irina s-a recules și a reintrat în joc pentru a conduce cu 5-1 și apoi a dus meciul în decisiv, însă după un început identic cu cel al setului anterior Makarova a pus stăpânire și a dictat cursul jocului până la final. Irina a obținut 60 de puncte și un cec de 6.200 USD, rezultat cu care luni își va păstra locul 29 în clasamentul WTA.

Monica Niculescu a fost nevoită să abandoneze la scorul de 4-0 în favoarea adversarei sale, australianca Samantha Stosur, locul 21 WTA, din cauza unei probleme medicale la mușchii abdominali. Pentru a nu forța o accidentare mai delicată, Monica a ales să se retragă din meci și, implicit, a declarat forfait și pentru meciul din semifinalele probei de dublu. Punctele obținute în proba de simplu, 60 la număr, o propulsează trei locuri și de luni Monica se va găsi în ierarhia WTA pe locul 36.

Alte știri din Tenis de câmp