Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Washington: Două victorii pentru NiculescuRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
04 Aug 2017

WTA Washington: Două victorii pentru Niculescu

Monica Niculescu a obținut noaptea trecută două victorii în probele de la Citi Open. Slătineanca a avut un nou meci cu întorsături de situație cu Patricia Țig, învingând în cele din urmă în două seturi cu 6-4, 7-6 (2) după două ore de joc. Tricolora clasată pe locul 59 WTA a făcut diferența în primul set cu un dram de concentrare în plus de la scorul de 4-4 reușind un hold în care a anulat trei mingi de break și apoi un break alb. A fost un set atipic, cu 7 break-uri din cele 10 ghemuri, scenariul păstrându-se în mare și în cel de-al doilea, în care s-a înregistrat 6 în primele 10 ghemuri. Inițiativa a aparținut aici Patriciei, care s-a aflat la conducere, însă la 5-4 nu a putut să fructifice mingea de set de pe propriul serviciu după care Monica a preluat inițiativa și s-a intrat într-un tiebreak pe care l-a controlat autoritar. Victoria o duce pe slătineancă în sferturile de finală unde o va întâlni pe germanca Julia Goerges, locul 40 WTA, recent finalistă la București.

Monica a continuat seria succeselor cu unul în proba de dublu, în care este principal favorită alături de indianca Sania Mirza. Ele au trecut cu 6-3, 6-2 de americancele Jamie Loeb și Ashley Weinhold, iar în această noapte în semifinalele competiției o poate reîntâlni pe Patricia Țig dacă ea și uzbeka Nigina Abduraimova le vor învinge în primul meci al zile pe Eugenie Bouchard (Canada)/Sloane Stephens (SUA).

Alte știri din Tenis de câmp