Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA: Victorie printre picăturiMircea Rosca / SportPictures.eu
20 Sep 2018

WTA: Victorie printre picături

Întrerupt în două rânduri de ploaie, meciul Irinei Begu contra polonezei Agnieszka Radwanska din cadrul optimilor de finală ale Korea Open, turneu de categoria WTA International cu premii totale în valoare de 250.000 USD, s-a încheiat cu un succes binemeritat pentru compatrioata noastră.

Mai intuitivă, Irina și-a adaptat mai bine prestația jocului adversarei și și-a respectat în cele din urmă statutul de cap de serie numărul 7 al tabloului de simplu. Compatrioata noastră clasată pe locul 55 WTA s-a impus cu 6-4, 6-3 după aproximativ două ore de joc după ce în primul set a rezistat revenirii adversarei sale de la 4-1, iar în cel de-al doilea a întors decisiv de la 1-3.

În sferturile de finală ale turneului Irina o va avea ca adversară pe grecoaica Maria Sakkari, locul 32 WTA, pe care în urmă cu doi ani la Miami o învingea în două seturi. Lucrurile s-au schimbat mult de la acel moment, grecoaica înregistrând o ascensiune remarcabilă în acest sezon.

Alte știri din Tenis de câmp