Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Toronto: Victorie în 100 de minuteSportPictures.eu
10 Aug 2017

WTA Toronto: Victorie în 100 de minute

Pas important făcut de Simona Halep în debutul său la Rogers Cup, turneu de categoria Premier 5 cu premii de 2.434.389 USD ce se dispută la Toronto. Constănțeanca a stat în primul tur datorită statutului său de favorită numărul 2 a tabloului, iar în turul secund a întâlnit-o în noaptea trecută pe slovaca Magdalena Rybarikova, locul 33 WTA, una dintre revelațiile sezonului după semifinala de Wimbledon jucată și pierdută în fața viitoarei câștigătoare a trofeului, Garbine Muguruza.

Intrată pe tabloul principal din postură de lucky loser, Magdalena a învins-o pe Mirjana Lucic-Baroni și era cumva cu motoarele turate în turneu, însă Simona a avut o comportare mult schimbată față de prestația de la Washington și s-a impus grație concentrării în momentele decisive. Cu un procentaj al primului serviciu de 72%, campioana noastră a remediat o problemă ce i-a grevat jocul de la turneul american și a ajutat-o să nu cedeze break în primul set. În setul secund slovaca și-a ridicat nivelul de joc și a presat mai mult la retur, reușind să facă un rebreak pentru 2-2, însă constănțeanca a replicat imediat și după un hold s-a detașat la 4-2. Mai mult, ea a avut puterea să contracareze revenirea adversarei la 4-4 și cu două ghemuri consecutive s-a impus cu  6-3, 6-4 și și-a deschis calea către optimile de finală, în care o va întâlni în această seară de la ora 21:00 în direct pe Digi Sport 2 pe cehoaica Barbora Strycova, locul 26 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp