Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Toronto: Simona Halep s-a calificat în finalăAFP / Mediafax Foto
15 Aug 2015

WTA Toronto: Simona Halep s-a calificat în finală

Simona Halep s-a calificat în finala Rogers Cup, după ce a învins-o, sâmbătă, în penultimul act al turneului Premier 5 de la Toronto, cu scorul de 6-4, 6-4, pe italianca Sara Errani.

Românca a început imprecis meciul şi Errani a condus cu 2-0, după un break în ghemul al doilea. Românca a câştigat apoi patru ghemuri la rând şi de la 4-2 pentru ea s-a mers liniştit cu serviciul fructificat de fiecare jucătoare până la 6-4, în 40 de minute.

Setul al doilea a început cu trei break-uri consecutive. La 2-1 pentru ea, Halep şi-a făcut serviciul, apoi s-a mers fără break până la 4-3, când românca nu a mai fost concentrată, iar italianca a egalat. Sportiva din Constanţa a bifat următoarele două ghemuri, câştigând la a patra minge de meci, dar nu înainte de a da cu racheta de pământ că a pierdut avantajul de 40-15, pe care l-a avut la un moment dat la 5-4.

A doua finalistă a turneului de la Toronto va fi stabilită după disputarea semifinalei din americanca Serena Williams, locul 1 WTA, şi elveţianca Belinda Bencic, locul 20 WTA, programată duminică, de la ora 01.30.

Calificarea în finală la Rogers Cup este recompensată cu un premiu de 227.640 de dolari şi cu 585 de puncte WTA. Câştigătoarea turneului va primi 456.000 de dolari şi 900 de puncte WTA.

 

sursa: mediafax.ro

Alte știri din Tenis de câmp