Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Toronto: Halep a început la dublu sezonul de hard Recep Sakar / Anadolu Agency /ABACAPRESS /SportPictures.eu
06 Aug 2019

WTA Toronto: Halep a început la dublu sezonul de hard

Simona Halep și-a început periplul din sezonul de hard american cu o partidă de dublu. Prezentă la Rogers Cup din postura de deținătoare a titlului de simplu al turneului de categoria Premier 5 cu premii totale în valoare de 2.830.000 USD, constănțeanca a profitat de oportunitatea de a evolua pe tabloul de dublu pentru a se acomoda mai bine cu suprafața de joc.

Parteneră i-a fost reprezentantă a țării organizatoare Leylah Fernandez, o tânără speranță a tenisului canadian în vârstă de 16 ani deținătoare a titlurilor junioarelor la Australian Open și Roland Garros, iar adversare le-au fost americanca Nicole Melichar și veterana cehoaică Kveta Peschke, câștigătoare în urmă cu câteva zile ale titlului de la San Jose.

După un debut de senzație, cu primul set adjudecat în numai 23 de minute, perechea româno-canadiană a redus treptat ritmul și le-a permis adversarelor să facă diferența de la 3-3 în al doilea și să se impună în super-tiebreak.

După o oră și 6 minute, Melichar și Peschke au câștigat cu 1-6, 6-3, 10-5, iar Simona poate spune că a făcut un bun antrenament pentru debutul în concursul de simplu  în care va evolua mâine în turul secund contra americancei Jennifer Brady, locul 76 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp