Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Toronto: Cîrstea, aproape de o revenire neașteptatăSilvia Ilie / Mediafax Foto
08 Aug 2017

WTA Toronto: Cîrstea, aproape de o revenire neașteptată

Sorana Cîrstea a fost din nou aproape de a face un meci mare în această după-amiază în cadrul primului tur al Rogers Cup, turneu de categoria Premier 5 cu premii de 2.434.389 USD ce se dispută la Toronto. Târgovișteanca poziționată săptămâna aceasta pe locul 54 în clasamentul WTA a pierdut cu scorul de 2-6, 7-6 (4), 4-6 partida în care a susținut-o împotriva franţuzoaicei Caroline Garcia, locul 21 WTA.

Partida ce a durat două ore şi 21 de minute a fost controlată într-o primă instanță de adversara Soranei, deznodământul părând aproape atunci când Garcia conducea cu set și 5-2, însă compatrioata noastră a revenit senzațional și a împins actul secund într-un tiebreak pe care l-a și câștigat. Setul al treilea a fost marcat de două duble break-rebreak, iar la 4-4 Garcia a reușit să mai rupă o dată serviciul Soranei, de această dată decisiv.

Tricolora iese din competiție la fel ca și Irina Begu, cu un cec în valoare de 7.745 USD şi un punct de clasament care se adaugă celor 30 aferente câștigării calificărilor.

Alte știri din Tenis de câmp