Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Toronto: Abandon după un setRecep Sakar / Anadolu Agency /ABACAPRESS /SportPictures.eu
10 Aug 2019

WTA Toronto: Abandon după un set

Simona Halep a fost obligată să abandoneze partida din sferturile de finală ale Rogers Cup, turneu de categoria Premier 5 cu premii totale în valoare de 2.830.000 USD, după primul set.

Condusă cu 4-0 de cehoaica Marie Bouzkova, locul 91 WTA, campioana noastră a revenit și a egalat la 4, însă a cedat cu 4-6 după 45 de minute. Afectată de problemele apărute la tendonul ahilian de la piciorul stâng, după cum menționase în conferințele de presă de zilele trecute, Simona a decis că nu este cazul să forțeze mai mult decât este nevoie și a abandonat partida.

Retragerea a cauzat pierderea a 710 de puncte în clasament, dar va rămâne în continuare pe locul 4 al ierarhiei mondiale începând de luni.

Săptămâna viitoare ea va evolua în turneul de la Cincinnati, unde are bye în primul tur, apoi ar urma să o întâlnească pe spanioloaica Carla Suarez Navarro sau rusoaica Ekaterina Alexandrova.

Alte știri din Tenis de câmp