Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Tașkent: Cîrstea pierde în ultimul actRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
28 Sep 2019

WTA Tașkent: Cîrstea pierde în ultimul act

La 11 ani de la primul și singurul său titlu WTA, Sorana Cîrstea a fost foarte aproape de a câștiga din nou Tashkent Open, turneu de categoria WTA International găzduit de capitala Uzbekistanului și având premii totale în valoare de 250.000 USD.

În finala de astăzi contra lui Alison Van Uytvanck, locul 61 WTA și favorită 3, târgovișteanca clasată pe locul 96 WTA și cap de serie numărul 8 al tabloului a prestat din nou un joc foarte bun și a păstrat suspansul până la ultima minge a meciului întins pe două ore și 24 de minute și încheiat cu scorul de 6-2, 4-6, 6-4 în favoarea jucătoarei belgiene.

Partida a avut accente dramatice în setul decisiv, în care Van Uytvanck a salvat 6 mingi de break pentru a egala la 1, apoi a rupt serviciul Soranei în ghemul următor. Servind pentru meci la 5-4, belgianca a ratat patru șanse de a închide partida și a salvat o minge de break, reușind să încheie jocul după al patrulea avantaj.

Sorana nu are de ce să fie nemulțumită la finalul parcursului său, întreaga prestație din turneu și faptul că a revenit după aproape 6 ani într-o finală de turneu WTA reprezintă o performanță. Ea primește un cec în valoare de 21.400 USD și 180 de puncte de clasament ce o propulsează în ierarhia WTA până pe locul 75.

Alte știri din Tenis de câmp