Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Tashkent: Țig se oprește în optimiSilvia Ilie / Mediafax Foto
28 Sep 2016

WTA Tashkent: Țig se oprește în optimi

Aventura româncelor pe tabloul principal de simplu al Tashkent Open, turneu WTA International cu premii de 226.750 USD, s-a încheiat astăzi odată cu eliminarea Patriciei Țig în turul 2, cel al optimilor de finală.

Gălățeanca ce ocupă locul 117 WTA a pierdut după o oră și jumătate de joc în fața jucătoarei din Cehia Denisa Allertova, clasată pe locul 114 WTA. La prima întâlnire în circuit, cehoaica în vârstă de 23 de ani s-a impus cu scorul de 7-5, 6-2, echilibrul primului set fiind rupt abia în prelungirile sale. Patricia a ținut piept adversarei sale, dar nu a fost la fel de concretă ca aceasta, din cele 9 mingi de break de care a dispus convertind numai una. Spre deosebire, Allertova a transformat două dintre cele patru șanse de break pe care și le-a procurat, iar avantajul câștigării primului set s-a văzut imediat, cel de-al doilea fiind mult mai fluid și încheindu-se în numai jumătate de oră.

Patricia pune capăt participării sale la Wuhan cu un cec de 3.420 USD și 30 de puncte de clasament.

Alte știri din Tenis de câmp