Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Szeged: Doar Cadanțu merge în optimiBogdan Iordache / Mediafax Foto
14 Iun 2016

WTA Szeged: Doar Cadanțu merge în optimi

Naturtex Womens Open, turneu ITF cu premii de 50.000 USD ce se desfășoară în localitatea maghiară Szeged, a avut la start o trupă importantă de jucătoare românce. În calificări s-au aliniat 7 reprezentante ale tricolorului – Cristina Ene, Elena-Teodora Cadar, Andreea Prisăcariu, Gabriela Duca, Virginia Eliana Tică, Karola Patricia Bejenaru și Elena Bogdan – dintre care doar Cristina Ene, locul 487 WTA, născută la 18 decembrie 1995, a câștigat un loc pe tabloul principal din postura de principală favorită a calificărilor. Gabriela Duca a fost ”lucky loser”, beneficiind de retragerea  Astfel, în partidele primului tur al tabloului principal au evoluat astăzi șase românce, rezultatele înregistrate fiind următoarele:

Nicoleta-Cătălina Dascălu - Tamara Zidansek (Slovenia) 5-7, 3-6

Elena Gabriela Ruse - Dalma Galfi (Ungaria)  4-5 retragere

Cristina Dinu [8] - Anna Bondar (Ungaria)  6-7 (3), 5-7

Alexandra Cadanțu - Dejana Radanovic (Serbia) (Q)  7-6 (5), 6-4

Gabriela Duca (LL) - Ema Burgic Bucko (Bosnia-Herțegovina) (Q)  1-6, 2-6

Cristina ENE (Q) - Basak Eraydin (Turcia)  3-6, 1-6

În urma acestor rezultate, în turul secund, cel al optimilor de finală, vom avea o singură reprezentantă, Alexandra Cadanțu, locul 249 WTA, care o va întâlni pe unguroaica Reka-Luca Jani, locul 238 WTA.

Angrenată și în proba de dublu alături de olandeza Arantxa Rus, Alexandra a obținut victoria cu 6-2, 2-6, 10-7 în primul tur în partida contra perechii favorită numărul 4 a tabloului formată din cehoaicele Barbora Krejcikova și Jesika Maleckova. Perechea româno-olandeză va juca în sferturile de finală contra sârboaicelor Marina Kachar și Milana Spremo, posesoarele unui wild-card care au beneficiat de retragerea Gabrielei Ruse din competiție.

Alte știri din Tenis de câmp