Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Stuttgart: Înfrângere în sferturi pentru Halep Mihaela Bobar / SportPictures.eu
28 Apr 2018

WTA Stuttgart: Înfrângere în sferturi pentru Halep

După un meci de trei seturi cu slovaca Magdalena Rybarikova în care a revenit după ce a fost condusă cu 1-0, Simona Halep nu a mai putut repeta prestația și în fața americancei CoCo Vandeweghe, locul 16 WTA, invitată să participe în turneul de categoria Premier dotat cu premii de 816.000 USD de la Stuttgart.

Partida din sferturile de finală a durat numai o oră și 15 minute și a fost adjudecată de americancă cu scorul de 6-4, 6-1. Curgerea jocului a fost una lină, fiecare dintre jucătoare făcându-și serviciul până la 5-4 pentru Vandeweghe, apoi americanca a închis primul set la prima minge de break din ghemul 10 și a treia a sa în set.

De partea cealaltă, Simona a acuzat suprafața rapidă care nu face să sară mai mult mingea și nu a putut găsi antidot pentru loviturile și serviciul puternic al adversarei. Dacă pe parcursul primului set nu a beneficiat de nicio minge de break, în setul secund ea a dispus de patru șanse, dar nu a profitat de niciuna. În schimb, în acest act Vandeweghe a avut două mingi de break și le-a convertit pe amândouă, făcând pasul către semifinalele Porsche Tennis Grand Prix.

Simona rămâne la cota sferturilor de finală, un pas înapoi față de anul trecut când a fost eliminată în semifinale, și primește 100 de puncte de clasament și un cec în valoare de 17.334 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp