Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Stuttgart: Halep, învinsă fără drept de apelMihaela Bobar / SportPictures.eu
21 Apr 2016

WTA Stuttgart: Halep, învinsă fără drept de apel

După eliminarea Monicăi Niculescu în fața Petrei Kvitova a venit și rândul Simonei Halep (6 WTA) să părăsească Porsche Tennis Grand Prix, turneu de categoria Premier cu premii totale de 693.900 USD. Jucătoarea constănțeancă a fost depășită în 71 de minute de germanca Laura Siegemund, jucătoare clasată pe locul 71 în ierarhia WTA, scorul nelăsând loc la interpretări: 6-1, 6-2.

Vizibil afectată de problemele medicale apărute week-end-ul trecut la Cluj, compatrioata noastră a cerut intervenția fizioterapeutului pentru a depăși un moment delicat, însă eforturile sale de a da o replică coerentă adversarei nu au avut succes.

La fel ca și Monica, Simona părăsește turneul de la Stuttgart cu 55 de puncte de clasament și un cec în valoare de 8.590 EUR și se poate gândi la o perioadă de repaus și recuperare pentru a aborda Mutua Madrid Open cu un alt tonus.

Până atunci, ea pierde cel puțin un loc în clasament, iar dacă Siegemund va pierde în sferturi în fața Robertei Vinci, italianca va trece pe 7 și Simona va mai coborâ o treaptă.

Alte știri din Tenis de câmp