Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Strasbourg: Buzărnescu speră la a treia finală în 2018Mircea Rosca / SportPictures.eu
24 Mai 2018

WTA Strasbourg: Buzărnescu speră la a treia finală în 2018

A patra semifinală a anului pentru Mihaela Buzărnescu confirmă soliditatea statutului de cap de serie la Roland Garros al jucătoarei în vârstă de 30 de ani. Un nou meci solid făcut de compatrioata noastră constituie un argument de necontestat că ascensiunea ei în ierarhia circuitului profesionist este departe de a se fi încheiat.

Taiwaneza Su-Wei Hsieh, locul 49 WTA, s-a resemnat la pauza dintre seturi și nu i-a mai rămas decât să glumească amar cu antrenorul său după ce în 6 ghemuri nu câștigase decât 12 puncte în fața Mihaelei, care a mai slăbit ritmul în partea a doua și s-a impus cu 6-0, 6-3 în 70 de minute.

Pentru compatrioata noastră urmează acum un examen ceva mai dificil în semifinale, acolo unde o va întâlni pe slovaca Dominika Cibulkova, locul 36 WTA, cele două întâlnindu-se în urmă cu 12 ani la Rimini, pe zgură, meciul fiind adjudecat în decisiv de slovacă.

Tot mâine, Mihaela și Raluca Olaru vor întâlni în semifinalele probei de dublu perechea Xenia Knoll (Elveția)/Anna Smith (Marea Britanie).

Alte știri din Tenis de câmp