Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Stanford: Ana Bogdan pune punctAndreea Alexandru / Mediafax Foto
22 Iul 2016

WTA Stanford: Ana Bogdan pune punct

Comportarea meritorie a Anei Bogdan la Bank of the West Classic, turneu WTA Premier cu premii totale de 687.900 USD ce se dispută în Stanford, California, s-a încheiat cu un meci pe muchie de cuțit contra americancei Alison Riske, locul 78 WTA.

Compatrioata noastră clasată pe locul 135 al ierarhiei profesioniste a tenisului feminin a fost nevoită să se recunoască învinsă în set decisiv la capătul unui joc ce a durat aproximativ două ore, scorul final al întâlnirii fiind 3-6, 6-2, 6-4 în favoarea adversarei sale.

În decisiv Ana a revenit frumos de la 2-5 la 4-5, dar nu a mai avut puterea să își convertească serviciul pentru a egala situația pe tabelă. După ce a venit din calificări, Ana Bogdan a jucat două tururi pe tabloul principal și pleacă din Stanford cu o zestre de 80 de puncte de clasament (25 din calificări + 55 de pe tabloul principal) și un cec în valoare de 10.670 USD.

Punctele obținute o vor propulsa pe jucătoarea din Sinaia pe un nou ”career high”, probabil pe poziția 123 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp