Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA St. Petersburg: Țig nu profită de șansa oferităCosmin Iftode / SportPictures.eu
10 Feb 2016

WTA St. Petersburg: Țig nu profită de șansa oferită

Eliminată în ultimul tur al calificărilor St. Petersburg Ladies Trophy, turneu WTA cu premii în valoare de 687.900 USD, Patricia Țig a fost una dintre cele două ”lucky loser” care au beneficiat de retragerea din concurs a slovacei Annei Karolina Schmiedlova și a franțuzoaicei Alize Cornet și a obținut pe ultima sută de metri un loc pe tabloul principal al probei de simplu.

Aici, compatrioata noastră clasată pe locul 124 WTA a jucat cu vecina sa de clasament, rusoaica Elena Vesnina, locul 122 WTA. După un prim set controlat de gălățeancă, reprezentanta țării gazdă a reintrat în calcule pentru victorie cu un break alb făcut la mijlocul setului secund și apărat bine pentru a duce întâlnirea în set decisiv. Aici Patricia a scăzut calitatea jocului prestat și cu 17 greșeli neforțate și dublă greșeală la ultimul punct al partidei s-a înclinat cu 6-3, 3-6, 1-6 după 100 de minute de joc.

Prezența pe tabloul principal a fost recompensată cu un punct de clasament ce se adaugă celor 18 puncte obținute în calificări și un cec de 6.700 USD.

Alte știri din Tenis de câmp