Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA St. Petersburg: Niculescu se oprește în optimiDan Tautan / Mediafax Foto
11 Feb 2016

WTA St. Petersburg: Niculescu se oprește în optimi

Învingătoare ieri în proba de dublu, Monica Niculescu s-a oprit astăzi în optimile de finală ale St. Petersburg Ladies Trophy, turneu WTA cu premii în valoare de 687.900 USD.

Un nou meci de peste două ore a solicitat-o din plin pe slătineancă, fiind vizibilă oboseala acumulată de ea în ultima săptămână. Adversara sa, unguroaica Timea Babos, ocupantă a locului 51 WTA, s-a impus în set decisiv cu scorul 4-6, 6-1, 6-3 după răsturnări de scor specifice jocului Monicăi.

Detașată la 4-1 în primul set, Babos a capotat în fața elanului compatrioatei noastre, care a închis setul cu o fulminantă serie de cinci ghemuri consecutive, pentru a da replica cu aceeași măsură în actul secund al partidei. În decisiv, Babos a pornit cu break consolidat cu ghem alb pe propriul serviciu, însă Monica a revenit și a egalat tabela cu un break alb. Acesta a fost startul unei serii de alte trei re-break-uri consecutive, însă Babos a reușit să iasă din ritm și să își concretizeze pe tabelă serviciul, avantaj ce s-a dovedit a fi decisiv până la final.

Monica părăsește tabloul de simplu cu 55 de puncte de clasament și un cec de 10.560 USD.

Alte știri din Tenis de câmp