Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA St. Petersburg: Halep se retrage din concursAlexandru Dobre / Mediafax Foto
03 Feb 2017

WTA St. Petersburg: Halep se retrage din concurs

Afectată de o problemă medicală la genunchi, Simona Halep a fost nevoită să declare forfait înainte de meciul din sferturile de finală ale tabloului de simplu al St. Petersburg Ladies Trophy, turneu de categoria Premier dotat cu premii în bani de 710.900 USD.

Cu puțin timp înainte de partida cu rusoaica de 19 ani Natalia Vikhlyantseva, locul 115 WTA, constănțeanca și-a anunțat retragerea din concurs afectată fiind de aceeași problemă ce a afectat-o la Australian Open, însă problemele datează încă de la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Durerile la genunchiul stâng nu au fost rezolvate nici de perioada de intersezon și nici în cele două săptămâni scurse de la eliminarea din primul tur de la Melbourne, iar prezența sa la întâlnirea de Fed Cup cu echipa Belgiei, programată pentru 11-12 februarie în Sala Polivalentă din Capitală, este incertă.

Mai mult decât atât, persistența tendinitei sale îi afectează startul de sezon și sportiva a anunțat că participarea la turneele de la Doha și Dubai este exclusă.

Alte știri din Tenis de câmp