Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA St. Petersburg: Deziluzie la dubluCosmin Iftode / SportPictures.eu
02 Feb 2017

WTA St. Petersburg: Deziluzie la dublu

Jucătoarele românce angrenate în proba de dublu a St. Petersburg Ladies Trophy, turneu de categoria Premier dotat cu premii în bani de 710.900 USD, nu au putut trece de turul al doilea al competiției. Rămase singurele reprezentante tricolore, Irina Begu și Monica Niculescu au pierdut astăzi cu 6-3, 6-2 după o oră și 10 minute de joc în fața dublului format din rusoaica Daria Gavrilova și franțuzoaica Kristina Mladenovic, cotat ca favorite numărul 3 ale tabloului.

Chiar dacă au reușit să facă primul break al partidei, componentele echipei de Fed Cup a României și-au cedat pe rând serviciul și le-au permis adversarelor să se detașeze la 4-2. Un rebreak a fost urmat de un nou ghem pierdut pe serviciul Monicăi, apoi perechea ruso-franceză a închis primul set pe propriul serviciu, după care au pornit actul secund cu un nou break. Revenirea româncelor care au egalat 2 s-a oprit în acest punct, adversarele lor sprintând până la finalul meciului.

Cu numai două ghemuri câștigate pe propria lansare din totalul de 8, Monica și Irina nu au putut trece mai departe și părăsesc St. Petersburg cu câte 100 de puncte de clasament și un cec în valoare de 6.165 USD.

Alte știri din Tenis de câmp