Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA St. Petersburg: Aproape de semifinaleSimion Sebastian Tataru / SportPictures.eu
31 Ian 2019

WTA St. Petersburg: Aproape de semifinale

Raluca Olaru și Andreea Mitu au fost la un pas de semifinalele probei de dublu din cadrul St. Petersburg Ladies Trophy, turneu de categoria WTA Premier dotat cu premii în valoare de 823.000 USD. După un start foarte bun pe tabloul de 16 perechi, dublul tricolor a pierdut astăzi la limită, în prelungirile supertiebreak-ului partida din optimi.

Ieri Raluca și Andreea au repurtat o victorie în minim de seturi în fața perechii formate din letona Jelena Ostapenko și cehoaica Renata Voracova, scor 7-6 (4), 6-2 și au câștigat dreptul de a evolua în sferturile de finală ale competiției.

Aici le-au întâlnit la orele prânzului pe spanioloaica Lara Arruabarrena și rusoaica Alexandra Panova, în fața cărora au revenit după ce au fost conduse cu un set și au luptat la baionetă în decisiv. După aproximativ o oră și 50 de minute, Arruabarrena și Panova s-au impus cu 7-5, 4-6, 12-10 după ce fetele noastre aveau 9-8 în decisiv.

Andreea și Raluca primesc câte 100 de puncte de clasament și un cec comun în valoare de 6.565 USD.

Alte știri din Tenis de câmp