Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Singapore: Halep părăsește competițiaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
27 Oct 2016

WTA Singapore: Halep părăsește competiția

Ultima șansă a Simonei Halep de a se califica în semifinalele Turneului Campioanelor nu a fost fructificată, astfel încât pentru al doilea an consecutiv constănțeanca părăsește summit-ul tenisului profesionist feminin din faza grupelor. Astăzi ea a cedat în fața Dominikăi Cibulkova, slovacei fiindu-i necesare o oră și 50 de minute pentru a se impune cu 6-3, 7-6 (5).

Afectată de o problemă medicală la genunchiul stâng, compatrioata noastră nu a putut impune ritmul în meci, adversara sa găsind resurse pentru a o măcina cu mingi pe rever ceea ce a pus-o în imposibilitatea de a lovi bazându-se pe piciorul de susținere. Cu break cedat pe începutul ambelor seturi, Simona a strâns din dinți și a revenit în joc abia în cel de-al doilea, când a reușit rebreak-ul în trei rânduri, apoi a avut 5-4 în tiebreak.

Ca și în 2015, Simona face reverența de final de sezon la Singapore, un sezon care nu a început așa cum își dorea, dar în partea a doua a sa a lăsat să se întrevadă o serie de câștiguri de pe urma colaborării cu Darren Cahill, colaborare care va continua și în 2017.

Alte știri din Tenis de câmp