Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Singapore: Decizia se amână pentru joiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
25 Oct 2016

WTA Singapore: Decizia se amână pentru joi

Niciun meci nu seamănă cu altul, mai ales în tenisul de înaltă performanță. După jocul concret și consistent etalat de Simona Halep în partida de duminică în care a avut-o ca adversară pe Madison Keys, constănțeanca nu a repetat prestația în disputa de astăzi cu lidera mondială Angelique Kerber.

Germanca și-a declarat din start intenția de a dicta cursul jocului cu un break în ghemul de debut pe care Simona a reușit să-l anuleze pe al treilea ghem de serviciu al adversarei sale. Urmat de un ghem alb și o minge de break în ghemul 8, setul părea a fi la îndemâna compatrioatei noastre, însă Kerber a schimbat imediat perspectiva și după ce a reușit hold-ul a fructificat și a doua șansă de break de care a dispus. Pe propriul serviciu, germanca nu a ezitat să închidă setul și a pornit ca din trombă în actul secund, cu un nou break consolidat de un ghem câștigat pe lansarea ei. În ghemul 3 Simona reușește să îi anuleze germancei prima minge de break și reduce distanța, dar Kerber este mai inspirată astăzi și se distanțează rapid la 5-1. Un ghem de serviciu al Simonei și două mingi de meci anulate, urmate de două șanse de 3-5 dădeau impresia că revenirea este posibilă, dar Kerber nu a ratat ocazia de a pune capăt partidei.

Învinsă cu 6-4, 6-2 după 84 de minute, Simona este obligată acum să câștige în minim de seturi partida de joi contra Dominikăi Cibulkova, cea în fața căreia a repurtat anul acesta o victorie pe zgură, în finala de la Madrid. Slovaca a pierdut 1-6, 4-6 cu Madison Keys și își va juca la rândul ei șansa de a rămâne în turneu, șansă care poate fi transpusă în realitate numai în cazul unei victorii cu 2-0 la seturi.

Așadar, primul set al partidei de joi va fi unul încins, în care ambele jucătoare vor da ce au mai bun în teren.

Alte știri din Tenis de câmp